Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 11:26

Αφιερωμένη στη μελισσοκομία η 8η Ανθοκομική Καλαμάτας

Με σύνθημα «σώστε τις μέλισσές» άνοιξε τις πύλες, τις για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, η ανθοκομική έκθεση του δήμου Καλαμάτας στο πάρκο των σιδηροδρόμων. Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στην μελισσοκομία τα μελισσοκομικά φυτά και στους κινδύνους μείωσης των μελισσοσμήνων.

Τα εγκαίνια έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα το βράδυ του Σαββάτου. Η όγδοη ανθοκομική θα διαρκέσει  έως της 19 Μαΐου και οι ώρες λειτουργίας της είναι από της 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

 

Σε δηλώσεις του ο κ. Νίκας προέτρεψε τον κόσμο να στηρίξει τους εκθέτες αγοράζοντας από τα προϊόντα τους, ενώ επεσήμανε ότι είναι η τελευταία φορά που εγκαινιάζει την έκθεση ως δήμαρχος.
Μέχρι την Κυριακή, τελευταία ημέρα της ανθοκομικής, έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις όπως διαλέξεις με θέματα μελισσοκομίας, εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες τα πρωινά για μαθητές, μουσικές παραστάσεις, και διαλέξεις για θέματα γεωτεχνικού ενδιαφέροντος.
Παναγιώτης Παναγόπουλος
σπουδαστής δημοσιογραφίας
Τομέας ΜΜΕ & Ήχου ΔΕΛΤΑ 360 - Καλαμάτα

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα