Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 11:21

Ημερίδα ενημέρωσης Ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων στο Δήμο Λεβαδέων

Ημερίδα με τίτλο “Δημιουργική Ευρώπη και άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα – Η περιφερειακή διάσταση του πολιτισμού", διοργανώνουν, ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 16:45 στο Συνεδριακό Κέντρο “Χρήστος Παλαιολόγος”.

 Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των πολιτών και των εκπροσώπων των πολιτιστικών φορέων, συλλόγων και οργανισμών σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη στήριξη του πολιτισμού ως μέσου για την επίτευξη βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής ενσωμάτωσης.
Επίσης, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:00 – 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο τα μέλη του Γραφείου “Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα συναντηθούν με όσους πολιτιστικούς και δημιουργικούς οργανισμούς επιθυμούν για μια περαιτέρω εξειδικευμένη ενημέρωση.
Για εγγραφές, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε στοιχεία στον συνημμένο πίνακα και αποστείλετέ τον μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τίτλο «Φόρμα εγγραφής» στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα