Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 17:02

Καλαμάτα: Σεμινάριο με θέμα «Αξιοποιώντας τα όρια στην οικογένεια και στο σχολικό περιβάλλον»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δωρεάν σεμινάριο από το ΚΕΠΕΠΨΥ για γονείς και εκπαιδευτικούς.

 

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, που υπογράφει η επιστημικά υπεύθυνη του ΚΕΠΕΠΨΥ, Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη, “το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Μεσσηνίας (ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ) σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ και στα πλαίσια του πενταετούς προγράμματος δράσεων πρωτογενούς πρόληψης διοργανώνει ένα Σεμινάριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς με θέμα:

«Αξιοποιώντας τα όρια στην οικογένεια και στο σχολικό περιβάλλον»

Εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι οι: η Πέπη Μπελέκου και ο Νίκος Καΐτσας, ψυχολόγοι και συστημικοί ψυχοθεραπευτές, ειδικοί σε θέματα οικογένειας και ομάδας - συνεργάτες του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ), που θα επεξεργαστούν την σημασία των ορίων μέσα στην οικογένεια και στην σχολική τάξη.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:00-20:00 μμ στην αίθουσα Α49 (Αναγνωσταρά 49, πίσω από το Πνευματικό Κέντρο).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 27210-84009 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  έως τις 22 / 01 / 2019

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2019

Περισσότερο διαβασμένα