Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 20:00

Με σημαντικούς καλλιτέχνες το 8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το 8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας σας υποδέχεται στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, για δεύτερη φορά φέτος.
Σε συνεργασία με τον κύκλο "Μουσικές του Κόσμου" παρουσιάζεται το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας στις 20:00 μια Συναυλία για σόλο fingerstyle ακουστική κιθάρα.
O Trevor Gordon Hall από την Αμερική, δεξιοτέχνης κιθαρίστας, συνθέτης του είδους, αλλά και εμπνευστή και εφευρέτης του Kalimbatar και η Εύα Ατματζίδου η πρώτη Ελληνίδα fingerstyle ακουστική κιθαρίστρια θα ξεδιπλώσουν τον δημιουργικό τους κόσμο, παρουσιάζοντας τις πρωτότυπες συνθέσεις τους για σόλο fingerstyle ακουστική κιθάρα, αλλά και ενδιαφέρουσες ιστορίες πίσω από την δημιουργία τους.
Έχοντας μια σύγχρονη και διευρυμένη αντίληψη για την κιθάρα, την προσεγγίζουν σαν μια πλήρη ορχήστρα, δημιουργώντας με τις ευφάνταστες ιδέες τους και τις υψηλών απαιτήσεων καινοτόμες τεχνικές τους έναν τεράστιο πλούτο ηχοχρωμάτων και μουσικών εικόνων, που αν δεν το δει κανείς, είναι δύσκολο να πιστέψει ότι μπορούν να παραχθούν από μια κιθάρα.
 
Τιμή εισιτηρίου : 7 ευρώ κανονικό, 5 ευρώ μαθητικό. 
Εξαιρούνται οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο.

Παράλληλα, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο Θ.Αγγελόπουλος και ώρα 10:00 π.μ. οι δύο καλλιτέχνες θα διδάξουν την τέχνη τους στους φίλους της κιθάρας!  Προσεγγίζουν την κιθάρα ως μια πλήρη ορχήστρα δημιουργώντας με τις ευφάνταστες ιδέες τους και τις καινοτόμες τεχνικές τους έναν τεράστιο πλούτο ηχοχρωμάτων που είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μπορούν να παραχθούν από μια κιθάρα.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι 20 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στο 697762938

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2019

Περισσότερο διαβασμένα