Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 11:42

Με συναυλία γιορτάζει την αυγουστιάτικη πανσέληνο ο Δήμος Πύργου

Με συναυλία γιορτάζει την αυγουστιάτικη πανσέληνο ο Δήμος Πύργου

Με, δωρεάν για το κοινό, συναυλία της Ρίτας Αντωνοπούλου εορτάζει ο δήμος Πύργου την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο της Κυριακής 26 Αυγούστου. Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου θα παρουσιάσει τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τον πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου σε μια συναυλία στον πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου (Δημοτική Αγορά Πύργου), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, όπως έχει καθιερωθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου συναντά τον πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου, έναν νέο συνθέτη θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής, σε μια μουσική σύμπραξη «για τη χαρά της δημιουργίας, για την ανακάλυψη μέσα από το παιχνίδι, για τη φλόγα που καίει, για τη στιγμή που περικλείει τα πάντα», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην ανακοίνωση του δήμου Πύργου.

Οι δυο καλλιτέχνες θα «αφηγηθούν» μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Θα ταξιδέψουν το κοινό στον μουσικό κόσμο των Θάνου Μικρούτσικου, Λέοναρντ Κόεν, Εντιθ Πιάφ, Σταμάτη Κραουνάκη, Θανάση Παπακωνσταντίνου. Στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνονται ροκ μπαλάντες των Αγγελάκα και Παυλίδη, καθώς και τραγούδια νέων δημιουργών, όπως ο Θοδωρής Οικονόμου και ο Σταύρος Σιόλας.

AΠΕ ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022