Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2025 20:35

'Αλλα 300 δέντρα προστίθενται στον Δήμο Τρικκαίων, προσφορά της ΜΚΟ «We4All»

'Αλλα 300 δέντρα προστίθενται στον Δήμο Τρικκαίων, προσφορά της  ΜΚΟ «We4All»

Άλλα 300 δέντρα προστίθενται στον Δήμο Τρικκαίων. Μια ευγενική προσφορά της περιβαλλοντικής ΜΚΟ «We4All», που σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης, εμπλουτίζει περιοχές του Δήμου Τρικκαίων, ενισχύοντας το υπάρχον πρόγραμμα δενδρoφύτευσης.

Η πρώτη δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2025, με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Ντιντή, να υποδέχεται την εκπρόσωπο της «We4All» κ. Δώρα Μασλίντσκη και να σημειώνει τη σημασία της πρόσθεσης δέντρων στον περιαστικό ιστό, ευχαριστώντας τον οργανισμό για την πρωτοβουλία του και τη γενικότερη συνεργασία για το περιβάλλον. Μάλιστα η φύτευση έγινε δίπλα από τον οικισμό των Αγίων Αποστόλων, σε χώρο που κάλλιστα μπορεί να μετατραπεί σε αλσύλλιο. Παρούσα στην πρώτη αυτή φύτευση και η αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Σοφία Αλεστά.
Η όλη διαδικασία (προεργασία και φύτευση των πρώτων δέντρων) έγινε από το προσωπικό της Διεύθυνσης, με την παρουσία του διευθυντή κ. Σωτ. Χελιδώνη και της προϊσταμένης κ. Μάγδας Ράπτη.
Επιπροσθέτως, συνέδραμαν ομοίως στη φύτευση, τρία μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Τρικκαίων: οι κ.κ. Αργυρώ Βράκα, Χριστιάνα Γιώτη και Παντελής Καραμπίνας, εκπροσωπώντας τα μέλη του συμβουλίου και τη νεολαία της πόλης και των γύρω χωριών.
Τα δέντρα που παραχώρησε ο οργανισμός είναι: σοφόρα, σημύδα, αριζόνα, κουτσουπιά, βελανιδιά, οξιά, λικιδάμβαρη, αριά, ελιές, συκιές, δαμασκηνιές, αμυγδαλιές, κερασιά, κορομηλιά, καστανιά. Τα καρποφόρα δέντρα θα φυτευτούν σε περιοχή κοντά στα ΤΕΦΑΑ, προκειμένου να εμπλουτιστεί και εκεί η περιοχή.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022