Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 10:36

Εντυπωσιακές παραστάσεις στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Μετά την πραγματικά εντυπωσιακή έναρξη του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, καθηλωτική αναμένεται η συνέχεια.

Η πρεμιέρα με την παράσταση Free Fall της Compania Sharon Fridman, που κατέπληξε το κοινό στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μεγάρου Χορού και την παράσταση έκτακτη performance με τίτλο Transfiguration από τον Olivier de Sagazan, επειδή εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την προγραμματισμένη παράσταση του Σαββάτου, σήμερα το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην στην Κεντρική Πλατεία Kαλαμάτας Akira Yoshida Home και ακόμα μια παράσταση Transfiguration στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας (στούντιο) και Free Fall στην Κεντρική Σκηνή.

Δείτε το βίντεο:

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 22 του μήνα και αποτελεί την κορυφαία συνάντηση δημιουργών του σύγχρονου χορού, υπό τη διεύθυνση της νέας καλλιτεχνικής διευθύντριας Λίντας Καπετανέα.
Συνολικά εμφανίζονται 20 ξένοι δημιουργοί, οι δέκα εκ των οποίων για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ακόμα συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες ερμηνευτές, μεγάλοι δάσκαλοι του χορού, θα γίνει μία παγκόσμια πρεμιέρα, θα δοθούν παραστάσεις χορού που συνδυάζουν διαφορετικά είδη.
Στην τελετή έναρξης από τον δήμαρχο Καλαμάτας επισημάνθηκε η σημαντική συμβολή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση στη σταθερή πλέον χρηματοδότηση του φεστιβάλ. Ο κ. Χαρίτσης στάθηκε στη σημασία της διοργάνωσης και η κ. Καπετανέα στην σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται.

Δείτε το  πρόγραμμα

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα