Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 13:51

Χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας 2004 γιορτάζει ταξιδεύοντας στην Ελλάδα (Βίντεο)

Χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας 2004 γιορτάζει ταξιδεύοντας στην Ελλάδα (Βίντεο)

Με ένα επικό ταξίδι 1000 χιλιομέτρων από τη Βόρεια μέχρι τη Νότια Ελλάδα γιορτάζει τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Χρυσού του μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 αλλά και τα 50ά γενέθλιά του ο Paolo Bettini. 

Για την επίσκεψη του Χρυσού Ολυμπιονίκη στην Ποδηλασία Δρόμου στην Καλαμάτα την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 28 Αυγούστου η Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ιταλίας στη Νότια Πελοπόννησο και τα Νησιά, Margherita Bovicelli καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Ε. Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος. 

Δείτε το βίντεο:

Αυτό το επικό ταξίδι 1.000 χιλιομέτρων στην Ελλάδα ξεκίνησε από τους πρόποδες του Ολύμπου, από το Δίον και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τη Λάρισα, την ‘Αρτα και το Αγρίνιο για να περάσει απέναντι στην Πελοπόννησο και να φτάσει στην κοιτίδα των Ολυμπιακών αγώνων, την Αρχαία Ολυμπία. Την Κυριακή θα περάσει από την Καλαμάτα και θα συνεχίσει προς την Σπάρτη ώστε να καταλήξει στην Αθήνα. Στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί τελετή υποδοχής την 1η Σεπτεμβρίου στις 19:30 έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία και με τον σύλλογο "Ευκλής". 

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022