Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 12:36

«Συγγραφείς στο αίθριο» στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

«Συγγραφείς στο αίθριο» στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ διοργανώνει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το τριήμερο βιβλιοπαρουσιάσεων «Συγγραφείς στο αίθριο» που θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στο αίθριο της βιβλιοθήκης στον 4ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου.

Το αναγνωστικό κοινό της Καλαμάτας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τρείς καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς να παρουσιάζουν τα νέα τους βιβλία, τα οποία έχουν αγαπηθεί ήδη από το κοινό και έχουν λάβει τιμητικές διακρίσεις.
Το πρόγραμμα του τριημέρου θα διαμορφωθεί ως εξής:
Πέμπτη, 20 Ιουνίου στις 20:00 «Ο Κήπος της Αμαλίας», Καρολίνα Μέρμηγκα.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο καθηγητής Γιώργος Ανδρειωμένος, Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η ίδια η συγγραφέας. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μάγδα Σουλιώτη Διευθύντρια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Έβελυν Σκαρπαλέζου, φιλόλογος/ερασιτέχνης ηθοποιός.

Παρασκευή, 21 Ιουνίου στις 20:00: «Πράγματα που σκέφτεται η Παρθένος Μαρία. καπνίζοντας κρυφά στο μπάνιο», Αλεξάνδρα Κ*. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η φιλόλογος Έφη Πράτη. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ίδια η συγγραφέας

Σάββατο, 22 Ιουνίου στις 20:00: «Αμήν. Προσευχές στο Κενό», Μισέλ Φάις.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Χρύσα Φάντη, συγγραφέας και δοκιμιογράφος και θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Πάρρυ Λουμίτη, εκπαιδευτικός μουσικής.

Μετά τις παρουσιάσεις οι συγγραφείς θα συνομιλήσουν με το κοινό και θα υπογράψουν τα βιβλία τους. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την αρωγή του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και με την υποστήριξη των εκδόσεων Πατάκη

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022