Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 17:20

Eκδήλωση με θέμα: "Απάντηση στη Βία: Ενσυναίσθηση και Αποδοχή"

Eκδήλωση με θέμα: "Απάντηση στη Βία: Ενσυναίσθηση και Αποδοχή"

Η ΚοινΣΕπ Φάος και του House by Phaos προκαλούν το κοινό την Παρασκευή 24 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 20:00 στην εκδήλωση με κεντρικό θέμα: "Απάντηση στη Βία: Ενσυναίσθηση και Αποδοχή", η οποία εστιάζει στην αντιμετώπιση του εκφοβισμού και στην προαγωγή της ενσυναίσθησης μέσα από διάφορες δράσεις.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης: Η Αθανασία Κουτσούκου, Παιδοψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, η Αγγελική Ρουμελιώτου, Κοινωνική Λειτουργός MSc και Επιμελήτρια Ανηλίκων Καλαμάτας, η Ελευθερία Χαλίλι, Φιλόλογος και Ειδικός Παιδαγωγός.

Το πρόγραμμα εκτός των εξέχουσων ομιλιών, θα περιλαμβάνει την προβολή βίντεο ενημερωτικής καμπάνιας κατά του εκφοβισμού, που δημιούργησαν τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας, την συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας «Μαρία Κάλλας», καθώς και της σχολής χορού «Fame Academy».

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από το Δήμο Καλαμάτας, την Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις», την Α.Μ.Κ.Ε. "Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι" και την Κοιν.Σ.Επ "Φάος" και υποστηρίζεται από το Κέντρο Ψυχοθεραπείας - Ειδικής Αγωγής "Εστιάζην" και το βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις».

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022