Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 13:58

"Το Μεγάλο μας Τσίρκο " του Ι.Καμπανελλη στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας

Η θεατρική ομάδα της Οδύσσειας θα παρουσιάσει το έργο του Ι.Καμπανελλη "Το Μεγάλο μας Τσίρκο " στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής στην Καλαμάτα.

Οι Παραστάσεις θα γίνουν Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στις 9:00 μ.μ!! Διαλέξαμε να ανεβάσουμε «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί θαυμάζουμε την γραφή του και μας εμπνέει ο τρόπος που περιγράφει την Ελλάδα. Το 2016 είχαμε ανεβάσει την «Αυλή των θαυμάτων» και αγαπήσαμε συνολικά το έργο του. Στην σημερινή χαοτική εποχή αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε στον κόσμο την εκδοχή του Καμπανέλλη για την ιστορία της Ελλάδας από την αρχαιότητα έως την Κατοχή όπως είναι το πρωτότυπο έργο. Αναλύοντας και μαθαίνοντας το κείμενο, παράλληλα διδασκόμαστε ιστορία όπως δεν μας την δίδαξε κανένας. Στόχος μας λοιπόν εκτός το πνευματικό μας όφελος, είναι να διαδώσουμε, στην τοπική κοινωνία, την πραγματική ιστορία της Ελλάδας.

Συντελεστές: ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σταυράκη Γαρυφαλλιά. ΣΚΗΝΙΚΑ: Σταυράκη Γαρυφαλλιά, Γκάζι Δερβίση ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ :Η Ομάδα ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ:ΜΟΥΣΙΚΗ– ΦΩΤΙΣΜΟΣ :Σταυράκη Γαρυφαλλιά ΗΧΗΤΙΚΑ-ΦΩΤΑ: Μάντζιος Ευάγγελος ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Κων/να Σταύρου ,Σταυράκη Γαρυφαλλιά ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-VIDEO :Β. Μάντζιος, Άγγελος Σταυράκης, Σταυράκη Γαρυφαλλιά ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ :Άγγελος Σταυράκης Ηθοποιοί: Σταυράκη Γαρυφαλλιά: Ρωμιάκι, Πυθία. Κουτσοδημητροπούλου Γιώτα: Ρωμυλία Καφίρης Ευάγγελος: Μακεδόνας Α, Κολοκοτρώνης, Χορός Καίσαρης Πάρης: Μακεδόνας Β, Αυστρία, Χορός. Δερβίση Γκάζι: Ιερεας,Ρωσία, Ασημάκης, Χορός. Σταυράκης Άγγελος:Πρόεδρος, Αγγλία, Γραμματέας,Ράφτης, Χορός. Πανταζόπουλος Αποστόλης: Καπετάνιος, Χορός. Κωνσταντακόπουλος Δημήτρης: ¨Οθωνας, Γαλλία, Φυλακισμένος, Χορός. Δερβίση Γιάννης: Παιδί του Μαντείου, χωριατόπαιδο, μαθητής, Χορός. Σκόκου Σταυρούλα: Φρόσω, Χορός.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα