Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 19:43

Τριήμερο βιβλιοπαρουσιάσεων «Συγγραφείς στο αίθριο» στον 4ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ διοργανώνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τριήμερο βιβλιοπαρουσιάσεων «Συγγραφείς στο αίθριο» στον 4ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. Πρόκειται για μια γιορτή του βιβλίου στην οποία θα έχει το κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει τρείς καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς να παρουσιάζουν τα νέα τους βιβλία. Πρόκειται για βιβλία που κυκλοφόρησαν το 2023 και βρίσκονται ήδη στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των αναγνωστών.

Το πρόγραμμα του τριημέρου θα διαμορφωθεί ως εξής:
Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, 19:30
Παρουσίαση του βιβλίου «Η Δίκη Σουάρεφ» (εκδ. Πατάκης 2023) του Χρήστου Χωμενίδη. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν η Πιπίνα Κουμάντου, Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας και η Μάγδα Σουλιώτη, Διευθύντρια της βιβλιοθήκης. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο ηθοποιός του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου Λεωνίδας Βέλλης.

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 19:30
Παρουσίαση του βιβλίου «Καλντερίμι» (εκδ. Ψυχογιός 2023) του Γιάννη Καλπούζου. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Δήμητρα Δημοπούλου, φιλόλογος, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, 19:30
Παρουσίαση του βιβλίου «Η τέχνη του να μην αισθάνεσαι τίποτα» (εκδ. Πατάκης 2023) της Έρσης Σωτηροπούλου. Με την συγγραφέα θα συνομιλήσει η Έφη Πράτη, φιλόλογος, Γ.Γ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας.

Μετά τις παρουσιάσεις οι συγγραφείς θα συνομιλήσουν με το κοινό και θα υπογράψουν τα βιβλία τους. Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν σε εσωτερικό χώρο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα