Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 10:15

Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου η ECDM Expo SE Europe 2023

Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe, συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή της πορεία.

Η επερχόμενη ECDM Expo SE Europe 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου, είναι ακόμη πιο μεγάλη και λαμπερή από την προηγούμενη και θα φιλοξενήσει εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από όλο το οικοσύστημα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Μεταξύ των εκθετών, συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα, eCommerce Development, Digital Marketing, Logistics & Courier, Digital Payments,  Marketing Automation, Packaging, Law Services, Content κ.ά.
Η οργανωτική επιτροπή της ECDM Expo SE Europe 2023 ανακοίνωσε τους εκθέτες της διοργάνωσης, οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους έως σήμερα.
Μπορείτε να δείτε τη λίστα των χορηγών και των εκθετών της διοργάνωσης εδώ.
Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM EXPO SEE 2023 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση δεν εξασφαλίζει είσοδο στα συνέδρια.
Πληροφορίες για τα διεθνή διήμερα συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ECDM Expo SE Europe 2023 μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι εδώ για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce και εδώ για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing.
Το κόστος των εισιτηρίων για την παρακολούθηση των συνεδρίων ανέρχεται στα 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες. Για τα μέλη του GR.EC.A και για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 30 Ιουνίου 2023 προβλέπεται μειωμένο κόστος, στα 160 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023
Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023.
Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00
Περισσότερες πληροφορίες: www.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα