Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 08:26

"Ο ερωτευμένος Μπακακίνος" από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας ευχαριστεί από καρδιάς, όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου που έγραψε και εικονογράφησε η Λέττα Πετρουλάκη με τίτλο: "Ο ερωτευμένος Μπακακίνος" και άλλα παραμύθια σε εκδόσεις ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ. Ήταν μια εκδήλωση ακριβώς, όπως την είχαν φανταστεί και οργανώσει.

Ευχαριστούν πολύ όλους τους φίλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν το αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου. Ήταν μια μαγική βραδιά γεμάτη συναισθήματα, εικόνες, όμορφα και αξέχαστα τραγούδια και τρυφερά παραμύθια που ανέλυσαν και διάβασαν η Ζέτα Κουντούρη, η Σταυρούλα Μπαρδουνιώτη και η Γιώλικα Πουλοπούλου. Ο Δημοσθένης Μιχαλακόπουλος ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους με την κιθάρα του και τα υπέροχα αξέχαστα τραγούδια , που αναφέρονταν όλα στα παιδιά. Η Δέσποινα Ηλιοπούλου συντόνισε άψογα όλη την εκδήλωση και η Άννα Ντεκελέ γέμισε και χρωμάτισε την αίθουσα με τις εικόνες του βιβλίου οργανώνοντας ένα υπέροχο οπτικό υλικό.
Όλοι, θεατές και συντελεστές ήταν έντονα συγκινημένοι από την ατμόσφαιρα και το σκηνικό της εκδήλωσης, που τους ταξίδεψε στην παιδική ηλικία και στην ανάγκη να σταθούν δίπλα στα παιδιά και τα εγγόνια τους, βοηθώντας τα να αποκτήσουν αρχές, ευαισθησίες, πίστη και σεβασμό στον συνάνθρωπο και στο διαφορετικό, ποιότητα στη σκέψη τους, αισθητική στις επιλογές τους, εντιμότητα στις συναλλαγές τους, με εργαλείο παραμύθια που προβάλλουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, όπως χαρακτηριστικά τόνισε η πρόεδρος του συλλόγου και δημιουργός του βιβλίου στο χαιρετισμό της. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ευχή να προσπαθήσουν να προστατέψουν με κάθε μέσον, μακριά από κάθε μορφή βίας τα παιδιά, γιατί αν τα καταφέρουν υπάρχει ελπίδα για όλο τον κόσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα