Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 17:00

Φ.Ο.ΚΑΛ.: Ατομική έκθεση φωτογραφίας του Peter Eastland

H Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας - Φ.Ο.ΚΑΛ έχει τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσει την έκθεση φωτογραφίας του Peter H. Eastland με τίτλο "5 + 5", στο art_cafe KOΥΝΙΕΣ, η οποία εγκαινιάζει τον κύκλο των ατομικών εκθέσεων των μελών της Φ.Ο.ΚΑΛ που θα ακολουθήσουν, με θέμα κάθε φορά της επιλογής τους.

Λίγα λόγια για το φωτογράφο και το έργο του:
Ο Peter Eastland είναι φωτογράφος για πάνω από 50 χρόνια. Πηγή έμπνευσής του αποτέλεσαν τα πολλά και ποικίλα ταξίδια, που πραγματοποίησε στη διάρκεια της ζωής του. Έζησε πολλά χρόνια στην Ισπανία κι από εκεί ταξίδεψε στη Βόρεια Αφρική, πριν τελικά καταλήξει στην Ελλάδα.
Ο Peter Eastland, αφού εκπαιδεύτηκε σε εφημερίδα της Αγγλίας, έγινε μέλος ενός πρακτορείου ναυτικής φωτογραφίας. Στη συνέχεια, ακολούθησε καριέρα ανεξάρτητου φωτογράφου και συγκέντρωσε μια εκτενή συλλογή φωτογραφιών. Εργάζεται τόσο στην έγχρωμη όσο και στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, κάτι που του επιτρέπει να εξερευνήσει ένα ευρύτερο φάσμα ιδεών.
Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί διεθνώς σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά, όπως: The Times, The Independent, The Guardian, Καθημερινή, DN Resor, Vogue, Elle και αλλού. Επίσης, έχει κάνει εκθέσεις φωτογραφίας σε Αγγλία και Ελλάδα.
Ο Peter Eastland επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη Μάνη πριν από 35 χρόνια και τα τελευταία είκοσι ζει σε ένα ανακαινισμένο πυργόσπιτο στο Προάστιο, όπου συνεχίζει να φωτογραφίζει το ποικίλο τοπίο της περιοχής και τη ζωή εκεί, ενώ συνεχίζει να ταξιδεύει στη Δυτική Ευρώπη και στα Βαλκάνια.
Διάρκεια Έκθεσης: 19/2/2023 έως 4/3/2023 (τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του art_cafe ΚΟΥΝΙΕΣ)

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα