Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 14:00

Έρχεται η 12η Zootechnia 2-5 Φεβρουαρίου στη ΔΕΘ

Επιστρέφει η μεγάλη έκθεση κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας και τεχνολογίας Zootechnia 2-5 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργάνωσης στην έκθεση συμμετέχουν όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, οι οποίες θα παρουσιάσουν από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες μέχρι μηχανήματα, υπηρεσίες, έρευνες, αλλά και σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων.
Η Zootechnia σηματοδοτεί τις εξελίξεις σε ένα από τα πιο δυναμικά πεδία της πρωτογενούς παραγωγής, που διέρχεται φάση υλοποίησης νέων επενδύσεων μέσω των Σχεδίων Βελτίωσης.
Η επενδυτική κινητικότητα στον κλάδο αποτυπώνεται από τη μεγάλη προσέλευση εκθετών και το ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών για τη διοργάνωση, η οποία προσφέρει το απαραίτητο πεδίο για τη διενέργεια B2C και B2B συναντήσεων.
Εκτός από το εκτενές εκθεσιακό περιεχόμενο, η Zootechnia πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το Pet Festival -έκθεση ζώων συντροφιάς και ζωοφιλίας- και το Σαλόνι Αλόγου, που αποτελεί ένα αφιέρωμα σε φυλές αλόγων.
Ακόμη θα πραγματοποιηθεί το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα του, ενώ το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας και το Εργαστήριο Διατροφής του Τµήµατος Κτηνιατρικής της Σχολής
Επιστηµών Υγείας του ΑΠΘ, με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo, θα αναδείξουν το ελληνικό αυγό µέσα από την µακρόχρονη ερευνητική τους εµπειρία στην ανάπτυξη καινοτόµων προϊόντων αυγού και στην υιοθέτηση ορθών πρακτικών εκτροφής.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα