Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 20:00

Από τη γη της Ιωνίας, στη γη της Μεσσήνης στις 9 Δεκεμβρίου στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και ο Δήμος Μεσσήνης διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης με τίτλο Από τη γη της Ιωνίας, στη γη της Μεσσήνης, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 19.00, στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η έκδοση της βιβλιοθήκης με τίτλο «Δημοτολόγιο Μικρασιατών Προσφύγων Μεσσήνης 2022»

. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Νικόλαος Ρούτσης, τ. Ληξίαρχος Μεσσήνης, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης, ο Μάριος Αθανασόπουλος, Μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η Φωτεινή Κοτσογλανίδη, Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Μεσσηνίας «Η ΙΩΝΙΑ».
Στην εκδήλωση συμμετέχει και ο χορευτικός σύλλογος Ἐν χορῷ Μεσσηνίας με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Από μια θάλασσα φωτιά σώθηκε το τραγούδι» και η Ένωση Μικρασιατών Μεσσηνίας «Η ΙΩΝΙΑ».
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γεώργιος Αθανασόπουλος, η Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών, Τόνια Αράχωβα, και η Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, Πιπίνα Π. Κουμάντου .
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μάγδα Σουλιώτη, Διευθύντρια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα