Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 13:46

Go On: Μεσσήνης Γαία: Γιορτή με τους αλληλέγγυους φίλους για τα 5 χρόνια «Μαζί» (Βίντεο, Φωτογραφίες)

 Τα μέλη της Μεσσήνης Γαία και οι αλληλέγγυοι φίλοι από την Γερμανία και την Αυστρία γιόρτασαν τα 5 χρόνια "Μαζί".

Όλοι μαζί εξάγουν το λάδι της αλληλεγγύης και η επέτειος των 5 χρόνων συνεργασίας ήταν μια καλή ευκαιρία να συναντηθούν στις εγκαταστάσεις της ΚΟΙΝΣΕΠ στη Βελίκα του Δήμου Μεσσήνης, στις οποίες περιλαμβάνεται και μονάδα τυποποίησης.
Ο πρόεδρος της Μεσσήνης Γαία, Βασίλης Μπουρνάς απηύθυνε χαιρετισμό εκφράζοντας την χαρά και την ικανοποίησή του για τα 5 χρόνια κοινής πορείας.
Ο Γιώργος Χονδρός, πρόεδρος της SoliExpo, παρουσίασε στοιχεία από τη μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία του εγχειρήματος, από την ιδέα μέχρι την σημερινή εποχή. Επίσης τόνισε τον αλληλέγγυο χαρακτήρα του εγχειρήματος, μέσα από το οποίο στηρίζονται και κοινωνικές ομάδες.
Η Anna Schindler, πρόεδρος της SolidariTrade από τη Γερμανία, τόνισε τη χαρά της για τα 5 χρόνια συνεργασίας και για την αμοιβαία εμπιστοσύνη που υπάρχει, κάτι που δεν θεωρεί ότι είναι αυτονόητο και φυσικά κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αυτή τη συνεργασία.
Ένας ακόμα χαιρετισμός, βιντεοσκοπημένος αυτή τη φορά, έγινε από τη Γερμανία. Η Celine Spieker, μέλος της αλληλέγγυας ομάδας του Bochum μίλησε για την εμπειρία της τα τελευταία 5 χρόνια αναφορικά με το συγκεκριμένο project καθώς και για την απόφαση της ομάδας του Bochum να συνεχίσουν να το στηρίζουν.
Τέλος τη σκυτάλη πήρε ο Μιχάλης Υδραίος, πρόεδρος της Αλληλεγγύης για Όλους, ο οποίος μίλησε για τη δική τους πολυετή προσπάθεια και συνεχάρη την ομάδα για το έργο τους, το οποίο –όπως είπε- αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Ακολούθησε συζήτηση και η παρουσίαση βίντεο από καμπάνιες προϊόντων στην Γερμανία και την Αυστρία.

English Translation
The members of Messinis Gaia and the visitors from the solidarity network from Germany and Austria celebrated the 5 years of “Mazi”. All together they export the olive oil of solidarity and the 5 year anniversary of their endeavor was the perfect occasion for them meeting again at the hearquarters of Messinis Gaia in Velika.

Διαβάστε ακόμη περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα στο Go On #22

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα