Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 18:22

Την Παρασκευή η 3η γαλάζια νύχτα στην Καλαμάτα

Η 3ης Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 22 Ιουνίου δίνοντας έτσι συνέχεια μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Σκοπός είναι η ψυχαγωγία ντόπιων κι  επισκεπτών, ηπροβολή της περιοχής, η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης, καθώς και ητόνωση της κίνησης στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής της Καλαμάτας. Τη βραδιά διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, με τη βοήθεια πολλών φορέων και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, από τις 21.00 και μετά.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εχει οργανωθεί από το Δήμο και φορείς μία μεγάλη εκδήλωση στην παραλιακή ζώνη μέχρι τη Μικρή Μαντίνεια, που είναι η Γαλάζια Νύχτα. Νύχτα της θάλασσας, νύχτα του καλοκαιριού, νύχτα της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης! Θα υπάρξουν μουσικά συγκροτήματα, γενική κινητοποίηση των επαγγελματιών και ο καιρός αναμένεται καλός.
Η Γαλάζια Νύχτα έχει διαφημιστεί σε ολόκληρη τη νότια Πελοπόννησο. Καλώ τον κόσμο να κατέβει στην παραλία να διασκεδάσει, να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες γιατί περιμένουν αυτή τη βραδιά, που είναι το μεγάλο ξεκίνημα για την κορύφωση του καλοκαιριού. Μάλιστα, έχει ληφθεί πρόνοια από το Δήμο, ώστε η βραδιά να είναι όμορφη και για αυτούς που δεν μπορούν να ξοδέψουν για τη διασκέδασή τους. Ο κ. Βεργόπουλος έχει την ευθύνη του συντονισμού. Υπάρχει συνεννόηση με την Τροχαία, η Δημοτική Αστυνομία θα είναι εκεί, θα είναι εκεί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Υπάρχει πρόνοια για τα ζητήματα ασφάλειας, όμως ο καθένας πρέπει να προσέχει. Εύχομαι καλή διασκέδαση, καλά να περάσει ο κόσμος, αυτή η βραδιά της κορύφωσης του τουρισμού στην πόλη να είναι μία όμορφη και διασκεδαστική βραδιά για όλους μας!».

Τα κύρια σημεία της βραδιάς είναι τέσσερα, κατά μήκος του παραλιακού μετώπου.. Οπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και δημοτικός δύμβουλος Δημήτρης Βεργόπουλος, αυτά είναι:
1. Κεντρική προκυμαία λιμένα Καλαμάτας, με το εξής πρόγραμμα: δραστηριότητες γνωριμίας με τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας (19.00 – 21.00), μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς (21.00 – 22.00) και χοροί από όλες τις Σχολές Χορού (22.00 – 00.30)
2. Έναντι Ιερού Ναού Ανάστασης: μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, χορευτικά, ζωντανή μουσική και happenings
3. Δημοτικό parking οδού Ναυαρίνου: μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, χορευτικά, ζωντανή μουσική και happenings
4. Μικρά Μαντίνεια: μουσική από DJs, χορευτικά από Τοπικούς Συλλόγους.
Οπως επισημαίνεται από τον Δήμο Καλαμάτας, νερό θα προσφέρεται δωρεάν στο κοινό, από την τοπική εταιρεία «Ανδανία», το οποίο θα παγώσει με τη βοήθεια της εταιρείας Σπανούδη.
Στην περιοχή του Ιερού Ναού Αναστάσεως θα υπάρχει σημείο Πρώτων Βοηθειών, ενώ το Δήμο θα συνδράμουν σε θέματα ασφάλειας της εκδήλωσης οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Γαία.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα