Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 16:04

Go On: Καλαμάτα - 2ο Πελοποννησιακό Φεστιβάλ ελληνικής χειροποίητης μπύρας

Το 2ο Πελοποννησιακό Φεστιβάλ ελληνικής χειροποίητης μπύρας ή αλλιώς 2nd Peloponnese Beer Festival only craft έρχεται στις αρχές Αυγούστου για να μας χαρίσει ακόμα μια δυνατή εμπειρία με πολύ μουσική και παγωμένη μπύρα από ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Το φεστιβάλ χειροποίητης μπύρας, που αγαπήθηκε, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 5, 6 και 7 Αυγούστου 2022 στην Καλαμάτα στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας, με παράλληλες συναυλίες στις οποίες συμμετέχουν τα Κίτρινα Ποδήλατα, η Μελίνα Κανά, μαζί της στη σκηνή ο Αλέξανδρος Κτιστάκης, και θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.

Με 30+ Ελληνες παραγωγούς - ζυθοποιούς να συμμετέχουν με περισσότερες από 350 ετικέτες ελληνικής φρέσκιας χειροποίητης μπύρας οι επισκέπτες θα απολαύσουν έντονα αρώματα βύνης, λυκίσκου, λουλουδιών και εσπεριδοειδών… Γεύσεις από μαύρη σοκολάτα, βότανα, μέλι και τόσες άλλες. Ευκολόπιοτες, δροσιστικές φρέσκιες απαστερίωτες!!!

Μπύρες από την Πελοπόννησο, την Αθήνα, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Ικαρία και την Κρήτη θα βρεθούν στην Καλαμάτα σε μια γιορτή ελληνικού ζύθου, γαστρονομίας και μουσικής.
Lager, Stout, Pale Ale, IPA, Porter, Pilsner ... όποια και αν είναι η αγαπημένη σας θα έχετε τη δυνατότητα να την απολαύσετε στην Καλαμάτα.