Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 16:01

Μια "Μουσική Μέλισσα" που ξεσήκωσε με την εμφάνισή της στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας.

Η «Μουσική Μέλισσα» που ξεσήκωσε με γέλιο, ρυθμό, τραγούδι και χορό μικρούς και μεγάλους, παρουσιάστηκε χθές 30 Ιουνίου στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας.

Ένα μουσικοθεταρικό έργο, μια μουσική φάρσα, σε 8 σκηνές, που αποτύπωσε ανάγλυφα με κωμικό τρόπο τα παρασκήνια ενός μουσικού θεάτρου της εποχής του 18ου – 19ου αιώνα. Βιρτουόζες της όπερας, τενόροι, ατάλαντοι τραγουδιστές, αγενείς υπηρέτριες, απλήρωτοι δάσκαλοι και φτωχοί ποιητές, όλοι μαζί σε ένα έργο που σημάδεψε την πορεία και την ιστορία του Μουσικού Σχολείου. Ο θίασος, υπό την σκηνοθεσία της Μαριάννας Σιδερή, με συνοδεία της ορχήστρας υπό τον Διονύση Κοτταρίδη και με μουσική του Τηλέμαχου Βούλγαρη προετοιμαζόταν καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς και παρά τις οποίες δυσμενείς συνθήκες κατάφερε να παρουσιάσει ένα αξιόλογο και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα. Όπως δήλωσε και η διευθύντριά Τρισεύγενη Πουλοπούλου, το Μουσικό Σχολείο ανέβηκε πραγματικά σε ένα υψηλό επίπεδο. 

 

Σοφία Κατσιρέα 

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα