Σάββατο, 26 Μαϊος 2018 13:18

Η Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών: Προτιμάτε το νερό από τη βρύση

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Η θερμοκρασία θ’ ανέβει και όπως είναι φυσικό η κατανάλωση του νερού θα αυξηθεί κατακόρυφα.

Έτσι και φέτος η Δ.Ε.Υ.Α.Σ. στο Eco Festival επανήλθε στο θέμα της εξοικονόμησης νερού στη δουλειά και στο σπίτι με συμβουλές και ένα έντυπο για τους μικρούς μαθητές και όλους τους επισκέπτες.
«Μάθετε στο παιδί σας να προτιμά το νερό από τη βρύση» ήταν το κεντρικό μήνυμα της Επικοινωνίας της Δημοτικής Επιχείρησης προς τους γονείς.
Πρόσφατες έρευνες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, κατέδειξαν ότι δεν υπάρχει πιο υγιεινό για τη δίψα και για το τραπέζι από το νερό της βρύσης. Πόσο μάλλον όταν αυτό έχει την επιστημονική φροντίδα της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.
Για να τυπώσουν οι μαθητές καλύτερα τα μηνύματα η Δ.Ε.Υ.Α.Σ. προέβλεψε μικρές δράσεις επί τόπου και τους έδωσε ραντεβού για πολλά περισσότερα στη «Γιορτή Νερού» στον Αϊ Γιάννη την 30,31 Μαΐου και την 1η Ιουνίου την επόμενη βδομάδα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα