Πέμπτη, 24 Μαϊος 2018 17:31

Διεθνές αγροδιατροφικό συνέδριο στις Σέρρες

Διεθνές συνέδριο με θέμα «Aγροδιατροφικός τομέας-Νέες τεχνολογίες-Επιχειρηματικότητα και Τοπική Ανάπτυξη» από σήμερα μέχρι τις 27 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο «Φίλλιπος Ξενία» (ώρα έναρξης 7 μ.μ.), το οποίο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σερρών με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Στο συνέδριο έχουν κληθεί να μιλήσουν Έλληνες και ξένοι επιστήμονες όπου θα αναπτύξουν σημαντικά θέματα όπως, αγροτροφικός τομέας και ανάπτυξη τοπικής οικονομίας, Δασοπολιτικά Μέτρα για την ανάπτυξη της Περιφέρειας, η ασφάλεια τροφίμων ως Παγκόσμιο Δημόσιο Αγαθό, χρηματοοικονομική ανάλυση γεωργικής επιχείρησης, το Επιχειρηματικό Περιβάλλον στις αγροτικές περιοχές του Νομού Σερρών, οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον αγροδιατροφικό τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας κ.α .

Ο δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης και ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Χρήστος Γρηγοριάδης, παραχώρησαν την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να παρουσιάσουν το Συνέδριο.

«Ο Δήμος Σερρών επενδύει στη γνώση και στηρίζει τον πρωτογενή τομέα . Οι συμπολίτες μας που ασχολούνται επαγγελματικά με τη γη οφείλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στον τομέα τους, και να γίνονται πιο ανταγωνιστικοί. Η ευλογημένη σερραϊκή γη μπορεί να μας θρέψει όλους, όπως το έκανε εδώ και πολλές δεκαετίες, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις σημερινές απαιτήσεις. Καλώ όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου γιατί πιστεύω ότι θα αποκομίσουν θετικές εμπειρίες από όσα χρήσιμα ακούσουν» δήλωσε ο κ. Αγγελίδης.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα