Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 20:43

Τα ΚΔΑΠάκια συμμετέχουν στο Καλαματιανό Καρναβάλι

Το 9ο Καλαματιανό Καρναβάλι -έστω και διαδικτυακά- είναι εδώ και τα ΚΔΑΠάκια δεν τα …πτοεί ο κορωνοϊός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, με ευφάνταστους τρόπους οι εκπαιδευτές των ΚΔΑΠ του Δήμου, μαζί με τα παιδιά, ήδη έχουν προετοιμαστεί για ένα μεγάλο Avatar καρναβαλικό πάρτι. Το video animation θα προβληθεί για να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας στις 8 Μαρτίου, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο ίδιο καρναβαλικό πνεύμα, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα με τη βοήθεια της ασύγχρονης τηλεαπασχόλησης, να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα την κατασκευή αποκριάτικης Καλτσόκουκλας. Οι σχετικές οδηγίες θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας (www.kalamata.gr) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 6 Μαρτίου 2021.

Tα ΚΔΑΠάκια δεν θα μπορούσαν να λείψουν και από τον μεγάλο διαγωνισμό ζωγραφικής «Το καρναβάλι των Ζώων». Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα με τη βοήθεια της σύγχρονης τηλεαπασχόλησης, να πάρουν σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και να φτιάξουν τη δική τους ζωγραφιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του Εργαστηρίου Τέχνης και Πολιτισμού. Στο ίδιο πνεύμα θα δοθούν οδηγίες στα παιδιά για το πώς μπορούν να συμμετάσχουν στο Challenge Αποκριάτικης Στολής με θέμα το Καρναβάλι των Ζώων.

Καθαρά Δευτέρα χωρίς πέταγμα χαρταετού δεν υπάρχει. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα με τη βοήθεια της σύγχρονης τηλεαπασχόλησης, να πάρουν σχετικές οδηγίες για την κατασκευή του δικού τους χαρταετού, με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του Εργαστηρίου Περιβάλλοντος. Όσες ωφελούμενες μητέρες των δομών των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στις δύο αυτές δραστηριότητες, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του ΚΔΑΠ τους.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα