Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 12:50

Διάλεξη του γλύπτη Κώστα Βαρώτσου στη Λαμία

Διάλεξη του γλύπτη Κώστα Βαρώτσου με τίτλο: «Τέχνη-Φύση, Τέχνη-Πόλη, Τέχνη-Ιστορία: Ψάχνοντας τη χαμένη ισορροπία μεταξύ Χώρου και Χρόνου» θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία.

Ο Δήμος Λαμιέων, η Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας «Αλ. Κοντόπουλος» και ο Πολιτιστικός, Επιστημονικός και Φιλοσοφικός Όμιλος «300» διοργανώνουν επίσημη επίσκεψη και διάλεξη του Έλληνα γλύπτη Κώστα Βαρώτσου.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας «Αλ. Κοντόπουλος», την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στις 8.00 μ.μ., με ταυτόχρονη προβολή των γλυπτών του καλλιτέχνη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης και διάλεξης του καθηγητή Εικαστικών Τεχνών στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Α.Π.Θ, γλύπτη Κώστα Βαρώτσου, πραγματοποιείται και εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τον τίτλο: «Μεταπλάθοντας ποιητικά τον Κόσμο», για τη γνωριμία των μαθητών με το καλλιτεχνικό του έργο και τη δημιουργική τους αφόρμηση.

Το εκπαιδευτικό υλικό θα διανέμεται δωρεάν από τη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας «Αλ. Κοντόπουλος», στην οδό Αινιάνων 6-8, (τηλέφωνο επικοινωνίας 22310 46887).

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα