Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 10:24

Ξεκινά την Τρίτη το 4ο Διεθνές Συνεδρίο Ανάπτυξης και Οικονομίας

Την Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 13:30 ξεκινούν οι εργασίες του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου Ανάπτυξης και Οικονομίας (I.CO.D.ECON www.icodecon.uop.gr), το οποίο διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτές το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Τμήμα Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών), το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (University of National and World Economy) – Βουλγαρία και το Πανεπιστήμιο του Ιασίου (University Alexandru Ioan Cuza) – Ρουμανία.

Στο Συνέδριο έχουν υποβληθεί πάνω από 100 επιστημονικές εργασίες, από τις οποίες οι 60 εγκρίθηκαν και θα παρουσιασθούν διαδικτυακά. Οι σύνεδροι είναι Καθηγητές Πανεπιστημίων, Επιστημονικοί Ερευνητές, Υποψήφιοι Διδάκτορες, Μεταπτυχιακοί και Προπτυχιακοί Φοιτητές.

Οι εργασίες, οι οποίες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά με αποτελέσματα ερευνών που αναφέρονται σε όλους τους τομείς της σύγχρονης οικονομικής επιστήμης, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε εφαρμοσμένο πεδίο. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν εργασίες που αφορούν την αγροτική οικονομία, τον τουρισμό, το τραπεζικό σύστημα, τα νομικά - οικονομικά θέματα, την λογιστική, την εκπαίδευση, την αποτελεσματικότητα του συστήματος υγείας, το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιφερειακή ανάπτυξη, τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, τα δημοσιονομικά μεγέθη κλπ, τόσο από στην Ελλάδα όσο και σε διαφορετικές χώρες.

Το Συνέδριο αρχικά είχε προγραμματιστεί να υλοποιηθεί το Μάιο του 20 στην πόλη της Καλαμάτας. Λόγω των συνθηκών covid-19, αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί διαδικτυακά στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.




Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα