Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 20:36

Υπεγράφη η σύμβαση εκμίσθωσης για το Χάνι της Γραβιάς

Υπεγράφη από τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Γραβιάς κ. Γιάννη Γεωργίου η μισθωτική σύμβαση για τη λειτουργία του Χανίου της Γραβιάς ως μουσειακός χώρος.

Προκειμένου να καταλήξει με επιτυχία στον επιθυμητό από όλους σκοπό απαιτήθηκε μια πολυσύνθετη προσπάθεια δυο ετών, που εκκίνησε με μια απολύτως διαφανή και ανοιχτή διαδικασία, η οποία έγινε γνωστή δια του Τύπου σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο και με την οποία δόθηκε μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας σε όλους, ενώ στην πορεία χρειάστηκε να αντιμετωπιστεί πλήθος γραφειοκρατικών και νομικών προσκομμάτων, που τέθηκαν.

Το Χάνι της Γραβιάς επανεκκινεί πλέον δυναμικά τη λειτουργία του αποκλειστικά ως μουσειακός – εκθεσιακός χώρος, με μια σύμβαση που διασφαλίζει πλήρως τα συμφέροντα του Δήμου και το σκοπό κατασκευής του.

Το Χάνι της Γραβιάς αποτελεί εμβληματικό μουσειακό χώρο του Δήμου Δελφών και εντάσσεται πλήρως στη στρατηγική ανάδειξης της επαναστατικής ιστορίας της περιοχής μας (οι δρόμοι του 21). Σύντομα (εντός του 2018) με την πλήρη λειτουργία του Δικτύου Δελφών (σύμπραξη του Δήμου με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Δωρίδας, για θέμα Πολιτισμού και Τουρισμού), αλλά και την ολοκλήρωση της μουσειακής υποδομής και την εγκαινίαση της οικίας Πανουργιά, ο Δήμος θα πραγματοποιήσει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα από τα πολλά που έχουν ήδη διανυθεί προς την κατεύθυνση αυτή.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα