Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 20:02

Συνεχίζεται ο 3ος κύκλος της Λέσχης Ανάγνωσης από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας:

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων ανακοινώνουν τη δεύτερη συνάντηση του γ’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2020 – 2021).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα της ΕΜΣ (ισόγειος χώρος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας), τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον covid-19 (αποστάσεις, χρήση μάσκας, κλπ).

Για το λόγο αυτό, ο αριθμός συμμετεχόντων περιορίζεται σε 20 άτομα και είναι απαραίτητη η πρότερη δήλωση συμμετοχής.

Θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Νίκη» του Χρήστου Χωμενίδη, ένα έργο της σύγχρονης ελληνικής μυθιστοριογραφίας με ιστορικά στοιχεία. Παρών μέσω τηλεδιάσκεψης θα είναι ο ίδιος ο συγγραφέας για να συμμετάσχει στη συζήτηση και να απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών της Λέσχης.

Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας.

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (κα Ευτυχία Παπαδοπούλου, 2721096818 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2021

Περισσότερο διαβασμένα