Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 12:02

Αγωνιστική ποδηλασία: 2η θέση για Πετρακόπουλο και Μυστριώτη του Ευκλή στην Νεμέα

Πραγματοποιήθηκε ο 12ος Ποδηλατικός Γύρος Νεμέας, την περασμένη Κυριακή 19 Ιουλίου, με διοργανωτή την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.), υπό την αιγίδα του Δήμου Νεμέας και των Τοπικών Φορέων.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο αγώνας των 75 χλμ. ήταν αφιερωμένος σε δυο αγαπημένα πρόσωπα της ποδηλατικής οικογένειας, τα οποία έφυγαν από την ζωή χτυπημένα από την επάρατη νόσο.
 
Συνολικά έλαβαν εκκίνηση με αφετηρία από το Δημαρχείο της Νεμέας 272 αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας και τερματισμό στην πλατεία των Αηδονιών, συμπεριλαμβανομένων και των πετάλ του Σ.Π.Ο.Κ. ''Ευκλής'', πετυχαίνοντας οι ποδηλάτες του καλαματιανού σωματείου μάλιστα πλασαρίσματα στις πρώτες θέσεις.
 
Ο καλαματιανός σύλλογος εκπροσωπήθηκε επάξια από τρεις αθλητές, πιο συγκεκριμένα: ο Ιωάννης Πετρακόπουλος κατέκτησε την 2η θέση στην Α΄ κατηγορία (30-39 ετών), ο Βασίλειος Μυστριώτης και αυτός κατέκτησε την 2η θέση στην Δ' κατηγορία ( 60 ετών και άνω) και τέλος ο Νικόλαος Ρήγας με πολύ καλή προσωπική επίδοση στην κατηγορία Β΄ (40-49 ετών).
 
Οι αθλητές μας δήλωσαν ότι ήταν μια άρτια διοργάνωση και πως είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο που έχει ορίσει το Υπουργείο Αθλητισμού.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των ποδηλατών του Ευκλή είναι ο προγραμματισμένος Ποδηλατικός Γύρος Χαλκίδας στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα