Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 14:33

"Χρυσά" προϊόντα της "Μεσσηνιακής Παράδοσης" σε διεθνείς διαγωνισμούς

Εννέα βραβεία συνολικά κατέκτησε η "Μεσσηνιακή Παράδοση" και η Μαρία Δουβόγιαννη, με τα παραδοσιακά της προϊόντα, στους διεθνείς διαγωνισμούς τροφίμων και ποτών "Olymp Awards 2020" και "Mediterranean Taste Awards 2020".

Τοπικά προϊόντα της Μεσσηνίας που έδωσαν για άλλη μια φορά την ευκαιρία να διακριθούν ο τόπος, τα προϊόντα του και οι άνθρωποί του.

Το τσάτνεϊ ελιάς Καλαμών κατέκτησε το χρυσό βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας “Olymp Awards 2020”, ο οποίος έχει σκοπό να αναδείξει μοναδικά προϊόντα του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Χρυσό βραβείο επίσης απέσπασε και η φραουλάδα της Μεσσηνιακής Παράδοσης, ενώ ασημένιο βραβείο έλαβαν η μαρμελάδα περγαμόντο, το τσάτνεϊ κρεμμύδι και παντζάρι και σπαράγγι της θάλασσας μαρινάτο. Χάλκινο βραβείο έλαβε το γλυκό κουταλιού καρπούζι.

Επιπλέον στον διαγωνισμό "Mediterranean Taste Awards 2020" βραβεύτηκε με πλατινένιο το γλυκό του κουταλιού τσαπέλα, με χρυσό το προϊόν αγκινάρα τουρσί και με ασημένιο το "Μπαχαρικό της Τζωραίας". Ένας νέος διεθνής διαγωνισμός γευσιγνωσίας και απονομής βραβείων, που ξεκινά από την Ελλάδα με σκοπό να αναδείξει τις γεύσεις της Μεσογείου, χρησιμοποιώντας προϊόντα που εντάσσονται στη μεσογειακή διατροφή.

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα