Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 11:18

Για την "Καρδιά του Παιδιού" το 2ο WoWo’s Bazaar

Η 14η Φεβρουαρίου δεν είναι μόνο ημέρα των ερωτευμένων. Είναι και Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών (Congenital Heart Defects Awareness Day), δηλαδή ανωμαλίες διάπλασης της καρδιάς, που φέρει μαζί του το άτομο από την ημέρα της γέννησής του.

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Συγγενών Καρδιοπαθειών και προκειμένου να βοηθηθεί «Η καρδιά του Παιδιού» οργανώνεται αύριο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου από τις 11 π.μ. ως τις 8 μ.μ. το δεύτερο WOWO’s BAZAAR στην αίθουσα «Επήρεια – Πολιτισμός», Βασιλέως Κωνσταντίνου 44, Αθήνα.

Χειροτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στην κοινότητα WoWo’s  διαθέτουν αφιλοκερδώς τα χειροτεχνήματά τους προκειμένου να υποστηριχτεί «Η καρδιά του Παιδιού».

Στο χώρο του bazaar θα είναι και το «hellokids»  με τους έμπειρους παιδαγωγούς του και πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης. Τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον κόσμο της δημιουργίας, θα πειραματιστούν με ενδιαφέρουσες τεχνικές και θα φτιάξουν τις δικές τους χειροτεχνικές κατασκευές.

Στην Ελλάδα υπολογίζεται πως κάθε χρόνο γεννιούνται 1000 περίπου παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες. Σε αυτά και την υποστήριξή τους, όπως και την υποστήριξη των γονέων τους είναι αφιερωμένο το έργο της οργάνωσης «Η καρδιά του Παιδιού».

 

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα