Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 11:16

«Η δική μας Μαρίας Κάλλας» ταξιδεύει στην Αυστραλία

Η νέα περιοδεία της ταινίας «Η δική μας Μαρίας Κάλλας» έχει προορισμό στην Αυστραλία.

Εκεί η ταινία θα προβληθεί στην ελληνική ομογένεια και τους φίλους της Μαρίας Κάλλας. Θα τη συνοδέψουν ο σκηνοθέτης Μπάμπης Τσόκας, ο γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας Παναγιώτης Μπαζίγος, δύο μέλη της Ένωσης Φίλων Μαρία Κάλλας, η κ. Κέλλυ Μακροπούλου διευθύντρια σχολείου ξένων γλωσσών (υποδύεται την Τζάκη Καλογεροπούλου) και ο ιατρός Παναγιώτης Μίντζιας (υποδύεται τον Ωνάση) και ο επιχειρηματίας Ευθύμιος Μητρόπουλος.

Η αποστολή θα ξεκινήσει από το Σύδνεϋ όπου θα την υποδεχτεί η Παμμεσσηνιακή Ένωση Σύδνεϋ. Η προβολή με την υποστήριξη της Παμμεσσηνιακής εντάχθηκε στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ και θα προβληθεί στον κινηματογράφο GU FILM HOUSE, επί της οδού King George road, στο Beverly Hills του Σύδνεϋ, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

Στη Μελβούρνη η προβολή θα γίνει στο Ελληνικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00

Στην Αδελαΐδα η προβολή οργανώνεται από το Μεσσηνιακό Σύλλογο «Ναβαρίνο» της Νέας Νότιας Ουαλίας και η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 18:30, στο Palace Nova Cinemas Eastend της Αδελαίδας.

Η επόμενη αποστολή της δικής μας Μαρίας Κάλλας προγραμματίζεται για τη Ρωσία.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα