Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 11:46

Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης Orange Water 3 στην Πάτρα

Το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης Orange Water 3 φιλοξενείται στην Πάτρα, στις εγκαταστάσεις της Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του Ε.Α.Π.

Στην έκθεση, που συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και θα διαρκέσει μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2018, εκθέτουν έργα τους οι καλλιτέχνες Ad Arma, Truus van den Heuvel, Frans Horbach, Mohammed Quraish, Κατερίνα Καλούδη, Ιωάννης Κολιός, Ευγενία Κουμαντάρου, Ειρήνη Μαυρομμάτη & Γιώργος Μπιρμπίλης, Νίκος Μπασιάς, Τίτα Μπονάτσου, Henny van der Meer, Gert van Oortmerssen, Σπυριδούλα Πολίτη, Henk Puts, John Sikking, Γιώτα Σκαρβέλη, Annita Smit, Mark Verdoes, Barbara De Vries, Απόστολος Φανακίδης, Digna Weiss και Αποστόλης Ζολωτάκης, ο οποίος έχει και την επιμέλεια της έκθεσης. Παράλληλα προβάλλεται επιλεγμένο έργο φοιτητών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών, (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών: Γραφικές Τέχνες – Πολυμέσα), υπό την επιμέλεια της Eπίκ. Kαθηγήτριας του Ε.Α.Π. Ειρήνης Μαυρομμάτη.

Η έκθεση, προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην τοπική κοινωνία. Στα εγκαίνια, που έγιναν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι των τεχνών για να δουν από κοντά τα έργα των καταξιωμένων καλλιτεχνών, να γνωρίσουν κάποιους από αυτούς και να ανταλλάξουν πολιτιστικές εμπειρίες, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα δρώμενο κουαρτέτου μελών της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων.

Η έκθεση παραμένει επισκέψιμη κατά τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης του ΕΑΠ: Δευτέρα-Παρασκευή: 08.00-19.00, Σάββατο & Κυριακή: 10:30-15:30- κλειστά κατά τις επίσημες αργίες.

Οι εγκαταστάσεις της Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του Ε.Α.Π.  βρίσκονται στην οδό Πατρών Κλάους 138.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα