Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 11:10

4ος Αγώνας για την "Καρδιά του Παιδιού"

Ο "4ος Αγώνας για την "Καρδιά του Παιδιού" για ενήλικες και παιδιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στο Φόδελε, στην Κρήτη.

Η ομάδα δρομέων "Καρδιά του Παιδιού" και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε διοργανώνουν τον 4ο αγώνα για την «Καρδιά του Παιδιού», σε μια πανέμορφη φυσιολατρική διαδρομή 7.000 μέτρων για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών .
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Γιώργο Βουράκη, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως γραμματέας στο Φόδελε και έχασε τη μάχη για τη ζωή πριν 7 χρόνια έχοντας γεννηθεί με σοβαρή καρδιοπάθεια.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι από την πλατεία του Φόδελε έως το μοναστήρι του Αγ. Παντελεήμονα με επιστροφή και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.
Στην αρχή της διαδρομής υπάρχει άσφαλτος για περίπου 1500 μέτρα και στη συνέχεια πολύ καλός χωματόδρομος που περνά ανάμεσα σε πλατάνια, δίπλα σε ποτάμι και σε πορτοκαλιές. Η διαδρομή είναι επίπεδη, εκτός από 500 μέτρα πριν το μοναστήρι που είναι ανηφορικό με ομαλή κλίση.
Οι ενήλικες κατά την παραλαβή του αριθμού θα καταθέτουν 5 ευρώ ή περισσότερα σε κουμπαρά για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών- «η Καρδιά του Παιδιού». Για τα παιδιά η συμμετοχή θα είναι δωρεάν με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους.
Στους πρώτους τρεις άνδρες και στις πρώτες τρεις γυναίκες θα δοθεί κύπελλο και όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν έπαινο και αναμνηστικό δώρο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο «η Καρδιά του Παιδιού» και θα γίνει κλήρωση πολλών δώρων. Επίσης θα προσφερθεί παραδοσιακό κέρασμα στην πλατεία του χωριού.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα