Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 14:16

Εκδηλώσεις στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Κέντρου Νέων Καλαμάτας.

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου το Κέντρο Νέων θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια της Κεντρικής Πλατείας Καλαμάτας δημιουργώντας παρέα με τους μικρούς του φίλους κατασκευές, στολίδια, διακοσμητικά, κάρτες και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας κυρίως παλιά-ανακυκλώσιμα αντικείμενα και φυσικά υλικά.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί bazaar με αντικείμενα που έχουν δημιουργηθεί από τους μαθητές στα εργαστήρια, αλλά και με δημιουργήματα των εθελοντών, οι οποίοι τα προσφέρουν για την ενίσχυση του Κέντρου Νέων Καλαμάτας.
Επίσης συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που γίνονται κάθε Τετάρτη στις 20.00, ως εξής:
06/12: Σεμινάριο χορού της κοιλιάς. Για εσάς που θέλετε να απολαύσετε τα οφέλη από αυτό το είδους χορού για την υγεία και την φυσική κατάσταση, μέσα από τη γνωριμία με την μουσική και κουλτούρα της Μέσης Ανατολής.
13/12: Προβολή ταινιών μικρού μήκους. Θα προβληθούν ταινίες του Μεσσήνιου σκηνοθέτη Μιχάλη Λυγκιάρη, σύντομες, ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες, προκειμένου να μας ευαισθητοποιήσουν και να ανακαλύψουμε νέες οδούς έκφρασης και εσωτερικής αναζήτησης. Θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με το σκηνοθέτη, προκειμένου να μιλήσει για τις δημιουργίες του και να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα.
20/12: Γνωριμία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο) και δραστηριότητες για τα παιδιά. Ομάδα του Σ.Ε.Ο. θα μιλήσει για τις δράσεις του και θα παίξει με τα παιδιά, σε ένα δημιουργικό και ευχάριστο απόγευμα στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας.
Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.
Τέλος, να σας ενημερώσουμε πως πλέον η δανειστική βιβλιοθήκη του Κέντρου Νέων είναι πανέτοιμη, οργανωμένη, ανανεωμένη και στη διάθεσή σας για να δανειστείτε τα βιβλία που επιθυμείτε, σε διάφορες γλώσσες.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα