Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 22:30

ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Οι Έλληνες παραγωγοί συναντιούνται στο Μαρούσι (Φωτογραφίες)

Με πλήθος παραγωγών από όλη την  Ελλάδα ξεκίνησε σήμερα η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - Τhe Greek Fine Food Exhibition, η οποία αποτελεί την καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας και "χτυπά" στο HELEXPO στο Μαρούσι από σήμερα έως και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

Στην έκθεση σημειώνεται έντονη παρουσία αρκετών Περιφερειών της Ελλάδας που φιλοξενούν παραγωγούς της περιοχής τους, ενώ πλήθος παραγωγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας παρουσιάζει καινοτόμα και όχι μόνο, προϊόντα που αναδεικνύουν τις δυνατότητες της ελληνικής γης και των ανθρώπων της.

Η Εύφορη Γη συμμετέχει στο περίπτερο Β179 με τις εταιρίες Αφοί Λάμπου Α.Ε, Vis Olivae, ΣΥΚΙΚΗ, Mamellada, και Το Δισάκι.

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε ελληνικές γεύσεις και να γνωρίσετε Έλληνες παραγωγούς μέχρι την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο HELEXPO  στο Μαρούσι.

Ακόμη, το περίπτερό μας επισκέφθηκαν από την πρώτη μέρα της έκθεσης, οι σεφ Αργυρό Μπαρμπαρίγου και Βαγγέλης Δρίσκας, μεταξύ άλλων επωνύμων, επαγγελματιών και καταναλωτών που προτιμούν προϊόντα του τόπους μας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα