Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 19:20

1st Mediterranean Chef' s Competition 2020: O Μεγαλύτερος Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

Στις 21 - 23 Φεβρουάριου 2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Μεσογειακός διαγωνισμός για Chef και Pastry Chef, σύμφωνα με ανακοίνωσή του από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και την Mact Media Group.

Ο 3ημερος διαγωνισμός αφορά επαγγελματίες Chef μάγειρες και pastry Chef ζαχαροπλάστες καθώς και σε μαθητές σχολών από την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου.

Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να διαγωνισθούν σε διάφορες κατηγορίες πιάτων όπως κρεατικά , θαλασσινά , Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα , Vegan , ζυμαρικά , αρτοσκευάσματα , παραδοσιακά Ελληνικά γλυκά , γλυκά εστιατορίου κ.α

Ο 1ος Μεσογειακός διαγωνισμός για Chef και Pastry Chef τελεί υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Worldchefs και της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, εφαρμόζοντας το σύστημα βαθμολόγησης Worldchefs Competition Management System που διασφαλίζει το αδιάβλητο του διαγωνισμού αλλά και Υπουργείων και αρμόδιων Φορέων. Με σύγχρονες κατηγορίες ατομικών και ομαδικών διαγωνισμών, αξιόλογα βραβεία, και την ευκαιρία γνωριμίας με καταξιωμένους chef από όλο τον κόσμο ο 1ος Μεσογειακός Διαγωνισμός by Chef’s Club of Greece στοχεύει να γίνει θεσμός της Μεσογείου.

Σύντομη περιγραφή διαγωνισμού :

- Στο κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο θα στηθούν 10 πλήρης εξοπλισμένες κουζίνες για το διαγωνισμό μαγειρικής και 10 πλήρης εξοπλισμένες κουζίνες για το διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής ειδικά διαμορφωμένος χώρος για έτοιμα εκθέματα και μία σύγχρονη κουζίνα στην οποία θα παρουσιάζονται εξειδικευμένα masterclasses.

- Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει live τους διαγωνισμούς, από τις ειδικά διαμορφωμένες εξέδρες, αλλά και τις γιγαντοοθόνες.

- Θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής βραβείων στους νικητές του διαγωνισμού.

- Θα πραγματοποιηθεί επίσημο Gala.

- Στην τελετή λήξης του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση CHEF’S CLUB OF GREECE - www.chefclub.gr - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +30 2108251401, MACT MEDIA GROUP - www.mact.gr - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - +30 2110129575 - 72 syngrou Avenue 11742 Athens

- Στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν Chef από περισσότερες από 15 Μεσογειακές χώρες

- Τον Διαγωνισμό θα επισκεφθούν Chef από όλη την Ελλάδα , Λέσχες , Τουριστικές σχολές , πολλοί επαγγελματίες , εστιατόρια , ζαχαροπλαστεία , ξενοδοχεία, catering , χιλιάδες κοινό και εκπρόσωποι φορέων του κλάδου.

- Στα πλαίσια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθούν σημαντικές συναντήσεις του κλάδου.

- Μεγάλη διαφημιστική καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει για τον διαγωνισμό σε συνεργασία με τους χορηγούς επικοινωνίας που ήδη έχουμε εξασφαλίσει , τα ραδιόφωνα , τις τηλεοράσεις κλπ.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό:

Στους διαγωνισμούς (αναλόγως την κατηγορία) επιτρέπεται να συμμετέχουν από την Ελλάδα και το εξωτερικό:

- Αρχιμάγειρες και Αρχιζαχαροπλάστες,

- Μάγειρες και Ζαχαροπλάστες,

- Νέοι επαγγελματίες μάγειρες και ζαχαροπλάστες έως 25 ετών,

- Σπουδαστές με ιδιωτική συμμετοχή

- Ιδιωτικές και δημόσιες σχολές τουριστικών επαγγελμάτων.

H World Food Travel Association εγκαινιάζει τα FoodTrekking Awards Greece, μέσω των ambassador της στην Ελλάδα. Η τελετή βράβευσης των καλύτερων του Ελληνικού Γαστρονομικού Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στην
Αθήνα. Θα φιλοξενηθεί στα πλαίσια του πρώτου Mediterranean Chefs Competition 2020 που διοργανώνει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και η Mact Media Group.

Πληροφορίες Διαγωνισμού:

Οι ώρες λειτουργίας του διαγωνισμού θα είναι :
Παρασκευή 09:00 - 20:00
Σάββατο 09:00 - 20:00
Κυριακή 09:00 - 20:00

- Για θέματα που αφορούν το διαγωνισμό και τους διαγωνιζόμενους , τη συμμετοχή προϊόντος σας στους διαγωνισμούς επικοινωνήστε με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας στο 2108251401 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα : www.medchefscompetition.com

SOUREAS

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα