Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 21:39

Την ατζέντα του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε ο Μ. Χριστοδουλάκης στην Καλαμάτα (Βίντεο)

Εργασιακές σχέσεις, εργοδοτική αυθαιρεσία, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και πολλά άλλα περιλαμβάνει η ατζέντα που συντάσσεται από το ΚΙΝΑΛ στο πλαίσιο της ανασυγκρότησής του, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του γραμματέα του κινήματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, κατά την εκδήλωση για την κοπή της πίτας των στελεχών στη Μεσσηνία. 

Η εκδήλωση έγινε απόψε και όπως ανέφερε ο Μανώλη Χριστοδουλάκης, η σημερινή μέρα αποτελεί την αφετηρία της ανασυγκρότησης του Κινήματος Αλλαγής μετά το διάστημα των εκλογικών αναμετρήσεων, ώστε να έρθουν νέα μέλη σε επαφή μεταξύ τους, αλλά και με το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο θα πορευθεί το ΚΙΝΑΛ στην συνέχεια. Έτσι πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις σχετικά με προβληματισμούς, και προτάσεις που αφορούν τους πολίτες και τους εργαζομένους, όπως οι εργασιακές σχέσεις, η εργοδοτική αυθαιρεσία, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας κ.α.

Επίσης, η Βουλευτής Β' 2 Δυτικού Τομέα Αθήνας - ΚΙΝ. ΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε στην εκλογή της Αικ. Σακελλαροπούλου, ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, τονίζοντας πως είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και ταυτόχρονα μία νίκη για τις γυναίκες, εφόσον είναι η πρώτη γυναίκα που εξελέγη Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τέλος, η βουλευτής ανέφερε πως η χώρα μετά από δέκα χρόνια κρίσης, πρέπει να λειτουργήσει με συναίνεση παρά τις πολιτικές διαφορές, ώστε να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις. 

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα