Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 16:40

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (Βίντεο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στο χώρο αναγνωστηρίου της Βιβλιοθήκης.

Στη εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του και μίλησε για τις θετικές αλλαγές που έγιναν στον χώρο της Βιβλιοθήκης. Ενώ συμπλήρωσε πως η Βιβλιοθήκης αποτελεί μια αναντικατάστατη παροχή για τις κοινωνίες και τους πολίτες.

Στην συνέχεια ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Καλαμάτα Μπροστά" Βασίλης Κοσμόπουλος, ευχήθηκε για το νέο έτος ενώ εξέφρασε την συμπαράσταση σε οτι χρειαστεί από το διοικητικό συμβούλιο.
Ο Μανώλη Μάκαρης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανοιχτός Δήμος Ενεργοί Πολίτες", ευχήθηκε με την σειρά του για την νέα χρονιά και επιβεβαίωσε πως το δημοτικό συμβούλιο θα έιναι δίπλα στη Βιβλιοθήκη Καλαμάτας.

Παράλληλα με την εκδήλωση της κοπής της πίτας παρουσιάστηκε το προσωπικό από την πρόεδρο της Βιβλιοθήκης Καρλαύτη Στέλλα και στη συνέχεια η προϊσταμένη της Βιβλιοθήκης Νινέτα Σωτηράκη παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του περασμένου έτους.

Τόνισε την ανάπτυξη της Κεντρικής Βιβλιοθήκης η οποία έγινε μέσα σε μία 3ετία και πως έγιναν πολλές βελτιώσεις στο χώρο της Βιβλιοθήκης με την αξιοποίηση των κονδυλίων. Ενώ έκανε αναφορά για τις ποικίλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως η Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας είναι η πρώτη σε απορρόφηση κονδυλίων και τέταρτη σε χρηματοδότηση (155.000€).

Δείτε εδώ το βίντεο:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα