Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 12:59

Η "1η έκθεση Κρασιού - Αποσταγμάτων - Γευσιγνωσίας" στην Καλαμάτα

Το πιο σημαντικό οινικό ραντεβού της χρονιάς για καταναλωτές και επαγγελματίες, είναι γεγονός. Η "1η έκθεση Κρασιού - Αποσταγμάτων - Γευσιγνωσίας "ΟΙΝΟ Messinia" έρχεται στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα την Τετάρτη 29 Ιανουαρίουμκαι ώρα 12:00 - 20:00, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου "ELITE cityResort" στην Καλαμάτα για να παρουσιάσει κρασιά 25 Ελλήνων παραγωγών, σύμφωνα με ανακοίνωση του διοργανωτή της έκθεσης www.drink-shop.gr - "ΚΑΒΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ".

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για τους οινόφιλους και επαγγελματίες εκείνους που ψάχνουν το ιδανικό, να κάνουν μία γευστική επισκόπηση της ελληνικής παραγωγής από Γλυκά, Λευκά , Κόκκινα, Ροζέ, Αφρώδη και κρασιά Βιολογικής Καλλιέργειας. Εξίσου σημαντική η δυνατότητα που θα προσφέρει στους επαγγελματίες κρασιού και εστίασης η πρώτη αυτή έκθεση επί μεσσηνιακού εδάφους, να πραγματοποιήσουν ουσιαστικές και καρποφόρες επαφές με οινοποιία όλης της χώρας, προκειμένου να επιλέξουν και να συμπεριλάβουν στις λίστες κρασιών τους ότι καλύτερο και πιο γευστικό παράγει η ελληνική γη. Αυτή την ευκαιρία θα προσφέρουν οι 25 οινοποιοί από ολόκληρη την Ελλάδ απου θα συμμετέχουνστην έκθεση "ΟΙΝΟ Messinia" της Επιχείρησης "ΚΑΒΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ" .

"ΚΑΒΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ" :

Η Επιχείρηση - "ΚΑΒΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ" ιδρύθηκε το 1986 στην Πύλο Μεσσηνίας και στο πέρασμα των χρόνων κατόρθωσε να καταξιωθεί και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στη λέξη ποτό με τα προϊόντα που εμπορεύεται να διακρίνονται για την άριστη ποιότητα τους, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.

Στο πολύ γνωστό κατάστημα της Πύλου, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, παρουσιάζεται μια μεγάλη ποικιλία σε κρασιά, ποτά, μπύρες, αναψυκτικά, gourmet προϊόντα και φυσικά καλάθια δώρων. Kαι από τον Απριλιο του 2019
Λειτουργει και το www.drink-shop.gr. Με πανω από 1.000 ειδη και αποστολη σε ολη την Ελλαδα.

SOUREAS

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα