Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 21:09

Athens Cannabis Expo 2020: Νέες προοπτικές και προϊόντα στην Ελλάδα (Φωτογραφίες)

Για την φαρμακευτική, ιατρική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης ενημερώνεται το κοινό στην Έκθεση Athens Cannabis Expo 2020, η οποία ολοκληρώνεται αύριο, Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, με σημαντική συμμετοχή εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πλήθος επισκεπτών, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο.

Στα περίπτερα της έκθεσης, το κοινό συναντά την κάνναβη σε διάφορες μορφές όπως καλλυντικά, σπόρους, αφέψημα, τρόφιμα, ρούχα, οικοδομικά υλικά, προϊόντα CBD) ατμοποιητές κ.α. Οι επισκέπτες ενημερώνονται για το πως η κάνναβη καλλιεργείται, ακόμα και με την μέθοδο της υδροπονίας.  Επιπλέον, όποιος θέλει μπορεί να ενημερωθεί για τη χρήση κάθε προϊόντος και να το προμηθευτεί.

Εκεί ειδικοί και επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, αλλά και μέσα από οργανωμένα σεμινάρια που πραγματοποιούνται, γίνεται ενημέρωση για κάθε χρήση της κάνναβης σε οποιαδήποτε καινοτόμα μορφή της και για την καλλιέργειά της.

Επίσης, εκτός από σεμινάρια, η έκθεση περιλαμβάνει παρουσιάσεις ακτιβιστών για τους αγώνες που μας οδηγούν στην καινοτομία του σήμερα, καθώς και την εμπειρία γιατρών και ασθενών σχετικά με την χρήση της κάνναβης.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι πως παρόμοιες εκθέσεις πραγματοποιούνται ήδη σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια οι διοργανώσεις αυξάνονται. Η συγκεκριμένη διοργάνωση σε αυτόν τον χώρο, γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.  

 

 

Ρεπορτάζ: Αφροδίτη Βέλμαχου 

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες: 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα