Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 19:38

Δύο Τουρνουά Σκάκι την Κυριακή 12 Ιανουαρίου από το ΝΟ Καλαμάτας

Το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, σύμφωνα με ανακοίνωσή του ξεκινά το νέο έτος με δύο τουρνουά.

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, θα διεξαχθούν τα εξής:

- Το 7ο Νεανικό τουρνουά ράπιντ για παιδιά έως 14 ετών με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και ώρα έναρξης 10:30 π.μ. (μπορούν να συμμετάσχουν και σκακιστές που δεν έχουν αθλητικό δελτίο)

- Το 11ο τουρνουά μπλιτς  "Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας" αξιολογημένο με ελβετικό σύστημα 9 γύρων και ώρα έναρξης 17:30 (μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές κάθε ηλικίας αρκεί να έχουν δελτίο αθλητή).

Μετά το πέρας κάθε τουρνουά θ’ ακολουθήσει η απονομή επάθλων.

Κατά τη τελετή λήξης του 11ου τουρνουά μπλιτς θα πραγματοποιηθεί και η απονομή επάθλων του 10ου ατομικού Open "Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας".

Τέλος το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ανέλαβε τη διεξαγωγή και ενός ακόμη σημαντικού σκακιστικού τουρνουά.

Στις 24 έως 26 Ιανουαρίου 2020 θα διεξαχθούν στη Καλαμάτα στο ξενοδοχείο Φαραί Παλλάς τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα ΕΣΣΠΕΠ 2020. Κατά τη τελετή λήξης το τμήμα θα πραγματοποιήσει και την κοπή της πίτας του. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από το τμήμα για την αγωνιστική βελτίωση των αθλητών του και ελπίζει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και σε διακρίσεις των αθλητών του.

Δηλώσεις συμμετοχής και για τα δύο τουρνουά μπορούν να γίνουν στο εντευκτήριο της σκακιστικής ακαδημίας έως και το Σάββατο 16:30 – 21:00, στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα 6972 701590 κος. Τσεκούρας και 6945 499716 κα. Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα Τούλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα