Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 20:22

Δήμος Τριφυλίας: Δήλωση συμμετοχής στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία 2020

Στην Κυπαρισσία θα βρίσκετε η Ολυμπιακή Φλόγα στις 12 Μαρτίου 2020, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας "Η Πρόοδος" .

Ο Δήμος Τριφυλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν την επιθυμία τους για συμμετοχή ως λαμπαδηδρόμοι στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία.

Η επιλογή των λαμπαδηδρόμων οι οποίοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος, είναι στην ευχέρεια του Δήμου.

Προτεραιότητα έχουν:

- Οι Ολυμπιονίκες
- Οι διακριθέντες στον Αθλητισμό με σειρά προτεραιότητας διάκρισης (όπως Παγκόσμια – Ευρωπαϊκά – Πανελλήνια Πρωταθλήματα κ.ο.κ.)
- Οι διακεκριμένοι στις Τέχνες, στα Γράμματα και στην κοινωνική προσφορά.

-Στις ανωτέρω ιδιότητες περιλαμβάνονται αθλητές ή άτομα που ανήκουν στις ομάδες με ειδικές δεξιότητες (ΑΜΕΑ).
Οι λαμπαδηδρόμοι και οι συνοδοί θα πληροφορηθούν την επιλογή τους και τις λεπτομέρειες που αφορούν στη συμμετοχή τους (ημερομηνία, ώρα, τόπο, παραλαβή υλικού κλπ) από το Δήμο, όπου θα καταθέσουν τις αιτήσεις τους.

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει στις 15 Ιανουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν το αίτημα τους στα κατά τόπους Δημαρχεία ή να αποστείλουν email στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2761360720

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα