Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 14:42

«Χριστούγεννα στην Disney» από την Φιλαρμονική Καλαμάτας

Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας παίρνει τη σκυτάλη στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με εορταστικές συναυλίες το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Δεκεμβρίου και την μουσικοχορευτική παράσταση: «Χριστούγεννα στην Disney», στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Ειδικότερα στην συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας μίλησε για την συνεργασία του Δήμου με την φιλαρμονική Καλαμάτας και τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουν καθιερωθεί κάθε χρόνο, από το 2012. 

Η μουσικοχορευτική παράσταση: «Χριστούγεννα στην Disney» παρουσιάζονται από τον καλλιτεχνικός σύλλογος Female Echoes και τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας ενώ όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας.

Μία μιούζικαλ παράσταση η οποία θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στο μουσικό κόσμο της Disney. 

Συγκεκριμένα η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Τραγουδούν - χορεύουν οι καλλιτέχνες: Δημήτρης Ντάλλας, Μαρίνα Μαρτίνου, Αφροδίτη Γαργαλιάνου, Άκης Καλμούκης, Νατάσα Κρητικού, Αΐντα Ναάσαν Σπυριδοπούλου, Νικόδημος Καββαδίας, Μαριξένια Τσουκαλά, τους οποίους θα συνοδεύσει η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ θα υπάρχει κουμπαράς στην είσοδο όπου ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει εάν θέλει.

Μουσική διεύθυνση: Κώστας Νικολέας
Καλλιτεχνική επιμέλεια - φωνητική διδασκαλία: Έλλη Καρύδη
Χορογραφίες - κίνηση: Φλώρη Δανδόλου
Τεχνικός σχεδιασμός - φωτισμοί: Ανδρέας Τρύφωνας
Ηχοληψία: Χρήστος Κουτσαϊμάνης
Μακιγιάζ - κομμώσεις: Αντιγόνη Καρακαλπάκη, Κωνσταντίνα Κονταξή
Επεξεργασία βίντεο: Σπυριδούλα Μουρατίδη - Στράτος Παντελής
Κατασκευές: Τατιάνα Καρύδη, Αΐντα Ναάσαν Σπυριδοπούλου, Ευτυχία Καρύδη.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα