Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 15:32

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τη φαρμακευτική κάνναβη τον Μάρτιο στην Αθήνα

Το πρώτο Διεθνές συνέδριο για τη φαρμακευτική κάνναβη είναι γεγονός και θα το φιλοξενήσει πρώτη η πόλη της Αθήνας. Το συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία Ισραήλ–Ελλάδος, για την παρουσίαση επιχειρηματικών ευκαιριών στην ανερχόμενη διεθνή βιομηχανία της φαρμακευτικής κάνναβης, στις 18-19 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Titania.

Στα τέλη του 2018, η Ελλάδα ολοκλήρωσε τα πρώτα της βήματα στη διαδικασία νομιμοποίησης και χορήγησε τις πρώτες άδειες καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης σε ιδιωτικές εταιρείες. Αυτά τα πρώτα βήματα αποτελούν μέρος του στόχου της ελληνικής κυβέρνησης να δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην αναδυόμενη βιομηχανία κάνναβης και να συνδεθεί με εταιρείες ιατρικής κάνναβης παγκοσμίως.

Το συνέδριο παρουσιάζει μια πολύ σημαντική ευκαιρία για συμμετοχή, συνεργασία, ανταλλαγή γνώσεων και επιχειρηματικές δραστηριότητες μεταξύ των πρωτοπόρων στον κόσμο καθώς και μερικών από τις κορυφαίες εταιρείες από το Ισραήλ, την Ελλάδα και πολλούς άλλους στη διεθνή βιομηχανία ιατρικής κάνναβης.

Το συνέδριο θα παρουσιάσει τα πιο προηγμένα συστήματα καλλιέργειας και προσεγγίσεις στον χώρο της ιατρικής κάνναβης. Η εκδήλωση θα χρησιμεύσει επίσης ως φόρουμ για συζήτηση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις αδειοδότησης, τις αναπτυσσόμενες μεθόδους παραγωγής και τις διάφορες επιχειρηματικές πτυχές σε αυτή την βιομηχανία.

Ως οικοδεσπότες, η Growing-Smart LinC LTD και η ECOPLAN LTD διοργανώνουν αυτήν τη σημαντική εκδήλωση σε στενό συντονισμό με τα Εμπορικά Επιμελητήρια Ισραήλ-Ελλάδας και Ελλάδας-Ισραήλ, ενώ μερικοί από τους κορυφαίους αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης θα παραστούν στη διάσκεψη.

Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες-στόχοι;

  • Οι εταιρείες των προϊόντων και της βιομηχανίας κάνναβης
  • Επιχειρηματίες
  • Ερευνητές και αναλυτές
  • Υψηλοί αξιωματούχοι των ελληνικών αρχών
  • Τράπεζες και επενδυτές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, επικοινωνήστε στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα