Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 16:00

"Χριστουγεννιάτικος προορισμός η Καλαμάτα" - Που θα γίνουν εκδηλώσεις (Βίντεο)

Με τρία μεγάλα παιχνίδια σηματοδοτεί τους σημαντικότερους χώρους των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ο Δήμος Καλαμάτας. Έναν κώνο, που είναι το δέντρο της κεντρικής πλατείας και θα φωτιστεί αύριο Παρασκευή , μια σφαίρα στην πλατεία 23ης Μαρτίου που θα φωτιστεί την Κυριακή και το καραβάκι στο λιμάνι, η φωταγώγηση του οποίου θα γίνει την Κυριακή. Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 8 το βράδυ.

Αυτά τα παιχνίδια εμπνεύστηκε ο Παναγιώτης Λαμπρινίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής της Φάρις, ο οποίος ανέλαβε τη γιορτινή διακόσμηση της πόλης. όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε για τις εκδηλώσεις των ημερών, η Καλαμάτα παραμένει χριστουγεννιάτικος προορισμός.

Ο κ. Λαμπρινίδης προέτρεψε "να γίνουμε όλοι για λίγο μικρά παιδιά", και πέραν των άλλων εκδηλώσεων παρατήρησε πως "το Μέγαρο Χορού βρίσκει τη χρήση του πια όταν φιλοξενεί τα έργα παιδιών της πόλης" αναφερόμενος στην έκθεση του εικαστικού τομέα που θα εγκαινιαστεί στις 22 του μήνα.

Από τη μεριά του ο μαέστρος Κώστας Νικολέας, μίλησε για την παρουσία και τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής στις εκδηλώσεις.

Δείτε το βίντεο:

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα