Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 10:08

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά

Tο βράδυ της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, μία από τις μεγαλύτερες σε όλη τη χώρα, που προσφέρει μεγάλη ποικιλία τροφίμων σε εξαιρετικές τιμές και προσελκύει αγοραστές και πωλητές όχι μόνο από την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία, αλλά και από τις γύρω περιοχές.

Τα φώτα του δέντρου τα άναψε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος μαζί με τον πρόεδρο της Αγοράς Τάσο Αγγελή, παρουσία αρκετού κόσμου, επαγγελματιών, μελών του Δ.Σ. της Αγοράς και φυσικά του Αγιου Βασίλη.

Η εκδήλωση περιελάμβανε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και κεράσματα.

Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν λαλάγγια, τα οποία παρασκεύασαν κυρίες από τη Βέργα με την παραδοσιακή Μανιάτικη συνταγή, ενώ τις συνέδραμαν σεφ από το παράρτημα Μεσσηνίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων. Τα υλικά διέθεσε η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν το μουσικό συγκρότημα «Ο Ζορμπάς», με το Θανάση Σταυριανέα στο κλαρίνο, η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, ο Πολιτιστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Βέργας καθώς και ο Μορφωτικός Σύλλογος Αρφαρών «Η Αναγέννηση», με τα χορευτικά τους συγκροτήματα.

Ο Δήμαρχος, στον χαιρετισμό του, ζήτησε «να στηρίζουμε την Αγορά όχι μόνο την Τετάρτη και το Σάββατο», τονίζοντας πως «είναι η καλύτερη Αγορά όλης της Πελοποννήσου, με προϊόντα φθηνά, προϊόντα ποιοτικά, τα οποία παράγουν οι δικοί μας άνθρωποι».

Στη συνέχεια, μετά από αντίστροφη μέτρηση, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη νότια είσοδο της Αγοράς καθώς και ο λοιπός εορταστικός φωτισμός, ενώ ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Πηγή: https://www.kalamata.gr/

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα