Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 13:43

Η κεντρική αγορά Καλαμάτας βάζει τα γιορτινά της

Με αφορμή την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της αγοράς, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν πολλές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική αγορά Καλαμάτας.

Σε σχετική συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε, ο δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε: "Η κεντρική αγορά Καλαμάτας αποτελεί ζωντανό κύτταρο της τοπικής μας κοινωνίας."

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως στην αγορά Καλαμάτα δραστηριοποιούνται δεκάδες παραγωγοί και επαγγελματίες ενώ την επισκέπτονται χιλιάδες καταναλωτές για να προμηθευτούν φρέσκα και οικονομικά προϊόντα.

"Στόχος μας είναι η ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση της αγοράς της Καλαμάτας και να προσελκύσουμε τον κόσμο με διάφορες δράσεις που οργανώνουμε ώστε να την επισκέπτονται όλες τις μέρες της εβδομάδας, εκτός Τετάρτης και Σαββάτου", υπογράμμισε ο δήμαρχος.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος επεσήμανε πως ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει την προσπάθεια της κεντρικής αγοράς και του προέδρου, στον πρώτο χριστουγεννιάτικο εορτασμό του δήμου για φέτος ενώ τους εύχεται καλή επιτυχία.

Ο πρόεδρος της κεντρικής αγοράς Καλαμάτας, Τάσος Αγγελής, προσκαλεί όλο τον κόσμο της πόλη στο άναμμα του δέντρου της αγοράς ενώ επεσήμανε πως θα πραγματοποιηθούν διάφορα events και κεράσματα στον χώρο των βιολογικών προϊόντων της αγοράς. Επιπλέον άφησε υπόσχεση πως θα υπάρχουν πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Τέλος κλείνοντας πρόσθεσε πως στο πρώτο εξάμηνο του 2020 θα έχουμε πάρα πολλά νέα για την κεντρική αγορά της Καλαμάτας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα