Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 20:11

Εκδήλωση για την λίπανση της ελιάς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ο ΔΑΡΑΣ"

Μια σημαντική εκδήλωση με αφορμή τη νέα ελαιοκομική περίοδο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ο ΔΑΡΑΣ" σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στις 11 Νοεμβρίου 2019.

Η εκδήλωση που αφορούσε την λίπανση της ελιάς πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο του Δάρα, το οποίο ο πολιτιστικός σύλλογος έχει διαμορφώσει εδώ και καιρό σε έναν φιλόξενο και ιδανικό χώρο για εκδηλώσεις.

Στην κατάμεστη αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική αυτή εκδήλωση ο γεωπόνος της"«Άλφα Γεωργικά Εφόδια" και συνεργάτης της Ένωσης Μεσσηνίας Γιάννης Κορωναίος και ο γεωπόνος της Ένωσης Μεσσηνίας από το Πρατήριο Μεσσήνης Γιώργος Μαρκόπουλος πρόσφεραν πλήρης επιστημονική ενημέρωση τόσο για την σωστή λίπανση της ελιάς όσο και για το σωστό κλάδεμα, την σωστή αντιμετώπιση ζιζανίων, γλοιοσπόριου, δάκου κ.τ.λ.

Παρευρέθηκαν Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεσσήνης και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λάσκαρης, ο πρόεδρος της κοινότητας Δάρας Σταύρος Βέλμαχος, ο πρόεδρος της κοινότητας Δροσιάς Γιώργος Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Συνεταιριστικού ελαιοτριβείου Χρήστος Μπαρούτος. Από την Ένωση Μεσσηνίας η Διοικητική Σύμβουλος και μέλος του συλλόγου Δήμητρα Πολίτη που είχε και την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος Γιώργος Κατσούλης, ο Αν. Γεν. Διευθυντής Γιάννης Πάζιος, ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Νικόλαος Ποδοχωρίτης, η Υποδιευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Φωτεινή Νικολοπούλου, τα στελέχη του Υποκαταστήματος στην Μεσσήνη Λίλα Λουκαρέα και Αντώνης Χριστόπουλος καθώς και ο Γεωπόνος του Πρατηρίου της Ένωσης Μεσσηνίας στην Πύλο Παναγιώτης Τρυφωνόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα