Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 09:19

Εθελοντές καθάρισαν την παραλία του Διβαρίου στη Γιάλοβα

Καθαρισμός της παραλίας του Διβαρίου από εθελοντές και φίλους της λιμνοθάλασσας της Γιάλοβας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Κάτοικοι και επισκέπτες από την Πύλο, την Καλαμάτα και τις γύρω περιοχές, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τον καθαρισμό και γέμισαν περισσότερες από 30 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων. Στο τέλος του καθαρισμού όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και την ελπίδα για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή σε ανάλογες μελλοντικές δράσεις.
Ο καθαρισμός της λιμνοθάλασσας στη Γιάλοβα έγινε με πρωτοβουλία του Ιδρύματος “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” και του οργανισμού νεολαίας Κ.Α.ΝΕ. Στον καθαρισμό πήραν μέρος 25 νέοι από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Τουρκία και την Τυνησία, που συμμετέχουν στην ανταλλαγή νέων INVEP 3.0 και υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μαθησιακού Προγράμματος ERASMUS+. Σημαντική ήταν η υποστήριξη μαθητών, γονέων και καθηγητών από το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο της Πύλου.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει ενταχθεί στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία σε όλη την Ελλάδα για την Ευρωπαϊκή γιορτή των πουλιών.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα